HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD   |  CONTACT
 

Over tfd

Citaten

Deze citaten werden door Management Information bij onze klanten verzameld.
U kan hier ook het volledige verslag opvragen.

"Ik ben heel tevreden. Ik waardeerde het menselijk aspect. Hij gaf aan in welke zone we zaten en naar welke zone we moesten gaan. Je kon alles reflecteren naar jezelf. Je zit in een bepaalde fase en je moet naar de volgende fase. Je zocht naar die extra's om naar een hoger niveau te gaan. Dat was heel motiverend. Ik hoop dat ik nog veel van dit soort trainingen ga krijgen. Ik zal hem zeker aanbevelen."

"Fons Turelinckx is een man uit de duizend. Ik kan zijn no-nonsensementaliteit enorm appreciëren. Het is geen coach of trainer uit het boekje. Hij geeft trainingen vanuit zijn buikgevoel. Dat is een meerwaarde." "Ik vond de opleiding schitterend. De trainer is iemand die al heel wat watertjes doorzwommen heeft. Hij heeft heel veel ervaring. Fons Turelinckx brengt, wat hij wil meegeven heel goed aan de man. Bij problemen wil hij heel duidelijk oplossingen bieden."

"Fieldcoaching is individueel. De actiepunten zijn zeer gericht, heel goed, diep in detail. De trainer werkt aan je knelpunten en geeft werk aan de persoon in kwestie. Bij groepscoaching slaagt hij erin om een evenwicht naar de ploeg toe te bereiken. Tijdens tussentijdse momenten spendeert hij toch tijd aan het individu. Dat is zeer goed. Het is heel praktijkgericht door de cases en rollenspelen. Hij maakt ook gebruik van een camera en filmt bepaalde cases. Je moet dan de pro's en de contra's eruit vissen. Er is veel interactie."

"De commerciële training begon met een zeer geanimeerde voorstelronde van de deelnemers. Het was de bedoeling om specifieke problemen te beschrijven en ook te zeggen wat er op je lever lag. Er wordt zeer interactief gewerkt aan de problemen. Er is ook een theoretische onderbouwing over hoe de klant in elkaar zit. Wij wilden geen rollenspelen. Fons is eigenlijk een acteur. Hij brengt het zeer spontaan en zeer gespeeld met de nodige dosis humor. Het was onze wens om alles te bespreken en het werkbaar te maken door veel interactie om het vervolgens toe te passen in de praktijk."

"Fons trekt iedereen mee. Soms is dat echt moeilijk met onze mensen. Hij slaagt erin om een groep te enthousiasmeren en iedereen mee te laten werken. Hij luistert en probeert oplossingen aan de deelnemers te geven. Hij is niet voortdurend gefocust op wat hij moet afwerken. Hij is heel hands-on. Het is een goede trainer. Hij straalt charisma uit."

"De contacten zijn zeer persoonlijk, maar ook professioneel. Fons geeft aan wanneer hij bereikbaar is. Hij heeft een propvolle agenda, maar je kan hem altijd tijdens de lunch of na 17 uur contacteren."

"Als ik de tijd tegenover het resultaat stel, dan ben ik heel tevreden. Ik ben vragende partij voor meer van dit soort opleidingen. Ik krijg mijn medewerkers meer gemotiveerd. Dankzij de opleiding worden deelnemers meer uitgedaagd."

"Ik ben enorm tevreden. Hij loopt niet naast zijn schoenen. Ik waardeer dat hij des mensen is. Hij blijft joviaal, heeft humor en is aangenaam om mee samen te werken. Ik heb hem al verschillende keren aanbevolen."terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
   
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be