HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD   |  CONTACT
 

Over tfd

Team

Fons Turelinckx
Fons Turelinckx (zaakvoerder tfd) studeerde Sales en Marketing. Hij bouwde een carrière uit in verschillende commerciële functies waaronder verkoper, aankoper, districtmanager, salesmanager en was elf jaar vormingsverantwoordelijke in een multinational. Ondertussen is hij sinds 2005 actief als zelfstandig trainer/coach in diverse sectoren.

Fons combineert in zijn trainingen praktische ervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Dit met een enthousiasme en passie die sterk beklijft. Hij volgde diverse opleidingen op gebied van leiding geven, systeemdenken, psychologische- en teambegeleiding. Hij gelooft oprecht dat de universiteit van het leven, mits de juiste begeleiding, de allerbelangrijkste leerschool is.

 


Liesbeth Huysmans
Liesbeth Huysmans (zaakvoerder Liss) studeerde TEW en specialiseerde zich in Marketing en Sales aan de Universiteit Antwerpen. Als dochter van zelfstandigen leerde ze praktisch commercieel denken en handelen. Ze heeft 25 jaar verkoop-ervaring en trainingsexpertise in de business-to-businesssector.

Ze is bovendien didactisch gevormd en geeft als gastdocente les aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen en aan buitenlandse universiteiten waar ze vakken doceert als Account Management, Sales Management, Value Chain Management, Inkoopbeleid, Marktonderzoek, Operationele Sales, Creatieve Marketing Technieken en Retailmarketing, zowel aan marketeers, ingenieurs als aan IT'ers. Ze is tevens co-auteur van het boek "operationele verkoop".Els Vermeulen
Els Vermeulen behaalde een masterdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Ufsia, waar ze zich o.a. specialiseerde in Zakelijke Communicatie en het verkoopgesprek in de praktijk bestudeerde voor haar eindwerk.

Ze is haar carrière gestart bij IBM en werkte vervolgens aan de optimalisatie van sales systemen in de grootdistributie waarbij ze ook verantwoordelijk was voor de opleiding en motivatie van mensen. Els heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd in Sales en Account Management functies waarbij zowel KMO's als multinationals zoals Beaulieu en Picanol en verschillende banken tot haar cliënteel behoorden. Zij heeft daarbij een verkoopteam aangestuurd en gecoached naar resultaten. Door de uitbouw van een eigen zaak heeft ze nadien ook Business to Consumer ervaring verworven. Ze doceert "Commerciële vaardigheden voor binnendienstmedewerkers" aan de Karel de Grote-Hogeschool. Ze heeft een tiental jaar buitenlandse ervaring en spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en Italiaans.Lies Bulteel
Lies Bulteel zorgt voor administratieve ondersteuning. U kan haar bereiken op lies@tfdtraining.be en 0495 - 53 50 15.terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
   
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be