HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD   |  CONTACT
 

Over tfd

Aanpak

De trainingen bestaan over het algemeen uit een theoretische uiteenzetting en praktijkgerichte oefeningen. De didactische aanpak is zeer praktijkgericht en zeer interactief. Reële cases en rollenspelen, al of niet met camera, zijn een optie. Confronterende feedback, met zorg gegeven, leidt tot directe resultaten.

Vooraf is er steeds een kennismakingsgesprek om de wensen, noden en doelstellingen te bespreken. Op basis van dat gesprek volgt er een inhoudsvoorstel en plan van aanpak, waar samen aan gesleuteld kan worden.

tfd speelt in op een bewuste keuze van de klant.

Deelnemers waarderen dat de trainer bij groepssessies tijd maakt voor het individu en dat de aanpak steeds oplossingsgericht is.

tfd is ervan overtuigd dat blijvend leren één van de belangrijke wegen naar succes is. ‘Herhaling en openheid voor groei is de moeder van alle wijsheid' geeft perfect weer hoe belangrijk opleidingen zijn. Door de passie en het enthousiasme tijdens de trainingen ontstaat er een zeer positieve dynamiek voor bedrijf en product.terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
   
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be