HOME  |  BEDRIJF  |  AANBOD   |  CONTACT
 

Ons aanbod

Belbin Teamrol Management

 

In deze training worden mensen aangespoord om zich bewust te worden en gebruik te maken van hun sterkten, hun natuurlijke, authentieke kwaliteiten om zo de samenwerking en communicatie te verbeteren.

Het voornaamste doel van een Teamrol Training is het verdiepen van het inzicht en het vergroten van de vaardigheid (en het plezier) in het omgaan met de verschillende karaktertypen, die samen een team vormen. De training maakt duidelijk wat ieders beste rol in een team is en wat men van anderen mag verwachten. De trainingen geven een krachtige impuls aan het gevoel een team te zijn en aan de overtuiging dat het werken kan.

Teamrol Management is een praktisch en constructief model dat een aantal begrippen en technieken omvat die dienen om inzicht te verschaffen in hoe teams werken en hoe hun effectiviteit vergroot kan worden.

Bovenal reikt het een taal aan, waarin over de interactie tussen personen gecommuniceerd en ge'meta'communiceerd kan worden. Uitgangspunten zijn dat de leden van een team, naast hun professionele en organisatorische rol, ook altijd een karakterrol of 'teamrol' inbrengen: de kenmerkende manier waarop zij hun persoonlijke eigenschappen inzetten en in de interactie met anderen productief maken. Meredith Belbin identificeerde 9 teamrollen.terug
Dankzij de samenwerking tussen tfd en de KMO portefeuille, kan u tot de helft van het factuurbedrag aan subsidies terug krijgen.
tfd behaalde de Qfor certificering. Qfor is een kwaliteitscertificering die zich specifiek richt tot training- en consultingorganisaties.
tfd en Liss zijn partners en bundelen hun expertise. Zo kunnen ze samen totaaloplossingen aanbieden op strategisch, tactisch en operationeel sales niveau.
tfd en Sports2Business zijn partners. Paul Van Den Bosch geeft voor tfd businessconferenties waaruit blijkt dat de sportwereld en het bedrijfsleven veel gemeen hebben.
   
Copyright © 2011 - www.tfdtraining.be